solovyov.net

Ну нареееееешті я зробив відео з демкою того, як працює TwinSpark. У тому стрімі, що ще 1 квітня був, виявилося, що на прикладі Касти щось показати дуже важко — занадто багато всього там відбувається. Тож я у 20-х числах квітня написав малесенький проект, і 28 числа сів все записати. Думав дня два-три подовбаюся і щось запишу.

Авжеж, ггг. Мало того, що всі ці приближення та посування відео — нереальний гемор, дуже багато праці руками, так ще й прем’єр виявився глючним. Він 4к відео з мого десктопу при ресайзі на різких змінах перетворював на покоцані фільми з 90-х, коли обличчя ГГ кудись у квадратиках упливає. Експортиш кудись — воно втрачає всі ці приближення мої… Кароч задовбався! Зробив потом з джерела MJPEG і ото так воно якось проїхало. Хоч не торкайся тої скотини прем’єра.

А потім ще після травневих всіх вихідних передивився і зрозумів, що я у 1 відео запхав 3 різних великих речі. Тож сів, повирізав, перемонтував, приробив навіть лого (дуже задоволений результатом :)), попрохав у Юри музику, понапхав жужу у різні місця… Реально набагато складніше, ніж стрім зробити.

Але вже не можу далі, хоч воно і не ідеальне. Можна вже йти дивитися! :)

(@ tg)